Workerz® is een groothandel die vakmensen voorziet van kwaliteits-bouwmaterialen, verf en toebehoren van topmerken zoals Sikkens, Anza en Soudal op de voor hen meest gemakkelijke manier. On- én offline. ‘s Ochtends én ‘s avonds. En als ’t net even mee of tegenzit. Zoals vakmannen — Workerz® — dat ook doen.
Bij Workerz® hebben we als ultieme doel om onze klanten op zo’n manier te voorzien van materialen en ondersteuning dat zij zich nog meer op hun vak kunnen richten. Dan is het plezier in je werk het grootst. En dat is ook weer goed voor zaken.
Eigenlijk is alles wat we doen, bedoeld om dit te ondersteunen. Zo kan je bij ons bestellen hoe je dat zelf het prettigst vindt. Bellen? We horen graag van je, ook ’s avonds. Of toch liever via internet bestellen? Doe het met gemak op onze overzichtelijke en complete webshop.


Missie
Ons ultieme doel is om een langdurige, vriendschappelijke samenwerking met vakmensen aan te gaan waarbij we ze razendsnel van antwoorden, oplossingen en kwaliteitsmaterialen voorzien

Visie
De meest klantgerichte bouwgroothandel van Nederland zijn: een groothandel die vakmensen op zo’n manier van materialen en ondersteuning voorziet dat zij zich nóg meer op hun vak kunnen richten